لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد کل بدن

لیزر موهای زائد درسالهاى اخیر افزایش چشمگیرى داشته است. اما مثل هر تکنولوژى جدید و کمتر شناخته شده اى که ممکن است مورد سوء استفاده قرارگیرد؛ بسیارى ازکسانی که بدون مطالعه قبلى و صرفاً براساس تبلیغات یا قیمت ارزانتر، اقدام به انجام لیزر موهای زائد در یک مرکز کردند را مأیوس کرده است. این مقاله سعى دارد تا با ارائه اطلاعات ضرورى دراین زمینه و معرفى روش صحیح انتخاب مرکز مناسب براى انجام لیزر موى زائد؛ مانع تکرار تجربه تلخ از دست دادن پول و وقت و بدترازآن، بى اعتمادى نسبت به یک روش درمانى مؤثر و جدید شود. شاید مهمترین نکته اى که باید به آن توجه شود، اینست که: هر لیزرى، لیزر نیست! و اطمینان از برند (نام تجارى) دستگاه لیزر، شرط اصلى لازم براى موفقیت درمان قطعى و دائمى موهاى زائد است.

اگر قصد انجام لیزر موى زائد دارید، پیشنهاد می کنیم حتما این ویدئو را مشاهده فرمایید.

.: صحبت های دکتر قانعی در شبکه جام جم در مورد لیزر موهای زائد :.

چرا لیزر؟ بر خلاف روش هاى قدیمى تر رفع موهاى زائد مانند اپیلاسیون و استفاده از تیغ و انواع موبرها، که ساقه مو را به طور موقت حذف مى کنند؛ لیزر موهای زائد، سلول هاى تولیدکننده مو در ریشه (فولیکول) را هدف قرار داده و از بین مى برد، به همین علت تاثیر لیزر موهای زائد، بلند مدت و دائمى است.

لیزر موهای زائد

چه مواردی را باید در انتخاب مراکز لیزر موهای زائد در نظر بگیرم؟

مهمتر از همه نوع دستگاه مورد استفاده و تخصص فردی است که نزد او اقدام به انجام لیزر موهای زائد خواهید کرد.

لازمست بدانید که دستگاه های لیزر متفاوتی با کیفیت و کارآیی متفاوت وجود دارد و اینکه گفته شود:

دستگاه لیزر مورد استفاده برای لیزر موهای زائد، الکساندرایت یا به اختصار الکس است کافی نیست (الکس یا الکساندرایت نام عمومی لیزرهایی است که طول موج 755 نانومتر تولید می‌کنند). لیزر الکساندرایت ممکن است چینی، کره ای، ایتالیایی یا آمریکایی باشد. اینکه دستگاه لیزر موهای زائد چقدر مؤثر باشد و اینکه در چند جلسه بتواند موهای زائد را ازبین ببرد (نه اینکه برای مدت محدود رشد موها را به تأخیر بیندازد یا آنها را نازک کند) به کیفیت و فناوری پیچیده دستگاه لیزر و کمپانی سازنده آن بر می‌گردد.

مزیت منحصر به فرد ما در مرکز لیزر دکتر قانعی؛ استفاده همزمان از دو دستگاه لیزر برتر دنیا یعنی لیزر الکساندرایت جنتل‌لیز مدل ساخت کمپانی کندلای آمریکا و دستگاه لیزر دایود لایت شیر ساخت کمپانی لومنیس آمریکا، برای لیزر موهای زائد می‌باشد، در اختیار داشتن این دو دستگاه به ما این امکان را می‌دهد که:

۱-حتی درافراد با پوست های سبزه و تیره، باموفقیت لیزر موهای زائد را انجام دهیم.

۲- در مواردیکه ممکنست موهای زائد نسبت به یک نوع لیزر مقاوم باشند، درمان را با لیزر دوم انجام دهیم.‎

لیزر موهای زائد بانوان و آقایان

لیزر چگونه باعث رفع موهاى زائد مى‌شود؟

لیزر، در واقع پرتو نورى است که به علت داشتن ویژگی هایى نظیر تک رنگ بودن و داشتن انرژى زیاد، کاربردهاى متعددى در علم پزشکى پیدا کرده است. یکى از محبوبترین کاربردهاى لیزر، رفع موهاى زائد است. لیزر موی زائد، براساس خاصیت جذب انتخابى توسط رنگدانه ملانین موجود در موها، عمل مى‌کند. به عبارت دیگر، لیزر روى سطح پوستى که موى زائد دارد، تابانده مى‌شود. رنگدانه هاى ملانین موجود در موها، انرژى لیزر را جذب کرده و آن را از سطح پوست، به عمق ٢ تا ٣ میلیمترى پوست، جایى که سلول هاى تولیدکننده مو در ریشه موها قرار گرفته‌اند، رسانده و باعث تخریب این سلول ها مى‌شود.

 

چرا لیزر موهای زائد در چند جلسه انجام می‌شود؟

علت این موضوع ، چرخه رشد مو در انسان است. به عبارت دیگر؛ هر تار مو، سه مرحله تکاملی را طى مى‌کند:

١- مرحله رشد یا آناژن ٢- مرحله انتقالی با کاتاژن ٣- مرحله استراحت یا تلوژن

لیزر فقط روى موهایى که در مرحله رشد یا آناژن هستند، مؤثر بوده و روى موهایى که در مراحل کاتاژن و تلوژن باشند، بى تأثیر است،به همین علت یکى ازعوامل مؤثر در اثربخشى لیزر، تعداد موهاى درمرحله آناژن ناحیه اى است که لیزر مى‌شود.

چرا لیزر موهای زائد در چند جلسه انجام می‌شود؟

تصویر بالا: چرخه رشد مو – همانطور که در تصویر فوق مشاهده می‌شود از چپ به راست مراحل آناژن، کاتاژن و تلوژن و ارتباط ساقه مو با بخش سلولی مولد ساقه مو که برای درک نحوه عملکرد لیزر موهای زائد روی موها در فازهای مختلف اهمیت زیادی دارد، نشان داده شده است. براى دانستن اینکه، کدام نوع لیزر موى زائد براى شما مناسبتر است،ابتدا باید نوع پوستتان را بشناسید.

چگونه نوع پوست خود را تشخیص دهیم؟

متداول ترین طبقه بندى پوست، طبقه بندى دکتر فیتز پاتریک است که براساس رنگ پوست و مو و چشم و واکنش پوست به نور خورشید، انواع مختلف پوست رابه ۶ گروه تقسیم کرده است،

نوع ١ : پوست بسیار سفید و داراى کک ومک، موهاى قرمز، مردمک چشم آبى، پوست سریعاً در برابر آفتاب مى‌سوزد و هیچوقت برنزه نمى‌شود.

نوع ٢ : پوست سفید و موهاى بلوند و مردمک چشم روشن، پوست در برابر آفتاب مى‌سوزد و به ندرت ممکنست برنزه شود.

نوع ٣ : پوست گندمى و موهاى قهوه اى، پوست در برابر آفتاب گاهى مى‌سوزد و خوب برنزه نمى‌شود. (در بعضى اهالى شمال کشور دیده مى‌شود)

نوع ۴ : پوست سبزه و موها و مردمکهاى تیره، پوست در برابر آفتاب خیلى خوب برنزه مى‌شود و بندرت مى‌سوزد (پوست بیشتر ایرانى ها از این نوع است)

نوع ۵ : پوست قهوه اى تیره، تقریباً هیچوقت در اثر آفتاب نمى‌سوزد و شدیداً برنزه مى‌شود. (در بعضى از اهالى جنوب کشور و بویژه در هند و پاکستان دیده مى‌شود)

نوع ۶ : پوست کاملاً تیره که هیچوقت در اثر آفتاب نمى‌سوزد. (سیاهپوستان)

چرا لیزر موهای زائد در چند جلسه انجام می‌شود؟

تصویـــر بالا: طبقه بندی فیتزپاتریک انواع پوست – درتصویر فوق؛ ردیف بالا به ترتیب از چپ به راست انواع ۱ تا ۳ پوست و در ردیف پایین، به ترتیب از چپ به راست، انواع ۴ تا ۶ پوست را مشاهده مى کنید، ایرانى ها عمدتاً پوست نوع ۴ و ۵ را دارند. با دقت به رنگ پوست و مو و چشم این تصاویر نگاه کنید، شما شبیه کدامیک هستید؟

انواع لیزر موهای زائد

لیزرها، براساس طول موج نورى که تولید مى کنند، طبقه بندى مى‌شوند، مهمترین لیزر هاى موى زائد عبارتند از:

۱- لیزر الکساندرایت: با طول موج ٧۵۵ نانومتر؛ لیزر الکساندرایت برای رفع موهای زائد در پوست های نوع 1، 2، 3 و 4 کاربرد دارد و در حال حاضر محبوبترین و شناخته شده ترین لیزر موی زائد در ایران است ولی نکته مهم اینست که تنها الکساندرایت بودن کافی نیست، بهترین و موثرترین لیزر الکس درحال حاضر، لیزر Gentlelase کمپانی کندلا آمریکاست که در مدل جدید یعنی Pro-U ؛ با استفاده از تکنولوژی خنک کننده DCD، مشکل درد و سوزش ناشی از لیزر موهای زائد را، برطرف کرده است و در عین حال آنقدر کارآمد و موثر است که در ۵-۳ جلسه موهای زائد را بطور کامل و دائمى از بین می‌برد. لیزر آپوجی(Apogee) ساخت کمپانی cynosure آمریکا، لیزر الکس دیگر موجود در بازار ایران است. در واقع کمپانی cynosure و candela دو کمپانی برتر و رقیب در زمینه تولید لیزر الکساندرایت هستند ولی ازآنجا که Cynosure چندسالی است که هیچ نوآوری در زمینه لیزر الکس نداشته است بعد از عرضه لیزر Gentlelase مدل Pro-U توسط Candela و معرفی سیستم خنک کننده DCD، که باعث بی درد شدن لیزر موی زائد می‌شود، لیزر Gentlelase محبوبیت بیشتری نسبت به Apogee پیداکرده است.

۲- لیزر دایود: با طول موج 810 نانومتر: این لیزر برای تمام انواع پوست حتی پوست های تیره قابل استفاده است و به علت قدرت نفوذ زیاد به عمق پوست، می‌تواند موهای زیر پوست را نیز از بین ببرد. در حال حاضر بهترین لیزر دایود؛ لیزر Lightsheer ساخت کمپانی Lumenis آمریکاست.

٣- لیزر ان دى یاگ (Nd-YAG): با طول موج ١٠۶۴ نانومتر؛ این لیزر براى رفع موهاى زائد در پوست‌هاى تیره و بسیارتیره (نوع ۵ و ۶) کاربرد دارد و استفاده از آن محدود به موارد خاص مى‌باشد.

۴- IPL یا (intense pulse light): که به علت ارزان و در دسترس بودن و سهولت استفاده، بسیار رایج شده است (بطوریکه نوع خانگى آن نیز در بازار موجود است) اصلاً لیزر نیست و در واقع نور شدید پالسى است که توسط یک لامپ گزنون تولید مى‌شود و مانند لیزر روى سطح پوست تابیده مى‌شود، اما هم از نظر تأثیر روى موهاى زائد و هم تعداد جلسات درمانى با لیزر موهای زائد متفاوت است.

علت تفاوت IPL با لیزر موهای زائد آنست که:

لیزر موهای زائد متشکل از پرتوهاى نورى موازى، تک طول موج و هم فاز است که در نتیجه داراى انرژى و قدرت نفوذ بسیار زیاد است ولى IPL شامل انواع طول موج‌هایى از نور مثلاً ( ۶٠٠ تا ١٢٠٠ نانومتر) است که هم فاز نبوده و پرتوهاى آن کاملاً واگراست و مانند نور فلاش دوربین عکاسى در همه جهات پخش مى‌شود، بنابراین نمى‌تواند، انرژى کافى و قدرت نفوذ لازم به عمق پوست، که براى از بین بردن سلول هاى مولد موهاى زائد، مورد نیاز است را به خوبى لیزر موهای زائد، تأمین نماید

انتخاب لیزر مناسب

چگونه لیزر موهای زائد مناسب را انتخاب کنیم؟ جواب این سؤال بسته به اینکه بخواهید فقط بخش کوچکى از بدن مثلاً زیربغل خود را لیزر کنید یا از موهاى زائد کل بدن خلاص شوید، از چند صد هزار تا چند ملیون تومان ارزش دارد، چون اگر اشتباهاً به مراکزى که دستگاه لیزر خوبى ندارند یا از آى پى ال نامناسب استفاده مى کنند، مراجعه کنید، پولى که پرداخت مى کنید را از دست مى دهید و موهاى زائد هم بعد از چند ماه دوباره برمیگردند.

پس مهمترین نکته اینست که در مورد نوع و کیفیت دستگاه لیزر جایى که قرار است براى رفع موهاى زائد خود به آن مراجعه کنید، مطمئن شوید، درحال حاضر یکى از بهترین دستگاه های لیزر موهای زائد، لیزر الکساندرایت Gentlelase است که با کمترین تعداد جلسات درمانى (بطورمیانگین ۵-۳ جلسه) و اثر بخشى بهتر و درد کمتر، نسبت به لیزرهاى دیگر؛ توانایی از بین بردن انواع موهاى زائد و حتى موهاى زیرپوستى را دارد.

اگر کسب اطلاعات لازم در مورد نوع و مدل و کمپانى سازنده دستگاه لیزر، برایتان مقدور نبود، ساده ترین و مطمئن ترین راه، تست لیزر روى قسمتى از پوستتان است، به همین منظور، در کلینیک زیبایی و لیزر دکتر قانعی، امکان تست رایگان پیش بینى شده تا با اطمینان، بتوانید جلسات درمانى راشروع کنید و مطمئن شوید که پولتان را هدر نمى‌دهید.

نکات منفى یک دستگاه لیزر موى زائد عبارتست از:
١- جلسات درمانى متعدد، که منجر به افزایش هزینه درمان می‌شود

٢- اثر درمانى ضعیف یا کوتاه مدت روى موهاى زائد و شکست درمان به معنى برگشت موهاى زائد بعد از پایان جلسات درمانى

٣- عوارضى مانند سوختگى و تاول که باعث ایجاد لک هاى پررنگ یا کمرنگ دائمى در پوست مى‌شود.

برخی از نمونـــه کارها

چه کسانی می‌توانند از لیزر موهای زائد استفاده کنند؟

هر کس اعم از زنان و مردان می‌تواند در تمامی قسمت‌های بدن خود از این خدمات استفاده کند، هرچقدر رنگ موها تیره‌تر باشد تاثیر لیزر بر آن بیشتر خواهد بود، البته خصوصیات فردی شخص نیز در نظر گرفته شده و قوانین جاری در مورد کاربرد لیزر نیز در کلیه‌ی موارد اجرا می‌شود.

معمولاً فرد برای استفاده از این خدمات باید حداقل 12 سال داشته باشد، جزئیات موارد قانونی در مشاوره‌ی حضوری قابل ارائه است.

آیا مردان هم می‌توانند از لیزر موهای زائد استفاده کنند؟

به دلیل اینکه بطور معمول، مردان موهای ضخیمتری نسبت به خانمها دارند؛ معمولاً بعد از تراشیدن موهای زائد، دچار عوارض آزاردهنده ای مثل سوزش و خارش و گاهی جوش و کورک در ناحیه مورد نظر می‌شوند؛ بخصوص در نواحی تناسلی و زیر بغل که موهای آن باید بطور مرتب تمیز شود، لیزر موهای زائد می‌تواند بهترین گزینه باشد. لازم به ذکر است که لیزر موهای زائد درصورتیکه بطور صحیح انجام شود، خطری برای باروری مردان ایجاد نمی‌کند.

در چه شرایطی نمی‌توان از لیزر موهای زائد استفاده کرد؟

قبل از انجام لیزر موهای زائد، سوالاتی پرسیده می‌شود، سوال از مواردی هم‌چون: سابقه بیماری و مصرف احتمالی دارو.

هم‌چنین اگر در موضعی که قرار است لیزر بر روی آن انجام شود، آکنه (نوعی جوش)، آفتاب‌سوختگی و احساس سوزش و درد یا هر‌گونه ناراحتی‌های پوستی وجود داشته باشد لیزر مربوطه انجام نمی‌شود. .

سایر مواردی که به علت آن استفاده از لیزر موهای زائد مقدور نخواهد بود یا تابع شرایطی خاص خواهد بود عبارتند از:

۱- کسانی که حمام آفتاب گرفته و یا از “سولاریوم” استفاده کرده‌اند.

۱- افرادی که در چند روز گذشته در محلی که قرار است لیزر موی زائد انجام شود، از لیزر دیگری مثل Co2 فرکشنال استفاده کرده‌اند.

۳- کسانی که داروهایی مثل روآکوتان (ایزوترتینویین)، تتراسیکلین، داکسی سیکلین، ماینوسیکلین مصرف می‌کنند که لازم است قبل از لیزر درمانی این دارو قطع شود.

۴- کسانی که اخیراً Pelling انجام داده‌اند.

در صورت ابتلا به بیماری بهتر است ضمن اطلاع‌رسانی به مرکز لیزر درمانی مربوطه، با پزشک خود نیز مشورت بفرمایید.

 

انجام لیزر موهای زائد

لیزر در مطب و اتاق لیزر انجام می‌شود، کسانى که به درد حساس هستند یا قصد لیزر نواحى حساس پوست را دارند، مى‌توانند یک ساعت قبل از انجام لیزر موهای زائد، ازکرم بی حس کننده زایلا-پى (xyla-p) استفاده کنند البته مشکل درد در مدل جدید لیزر Gentlelase بطور کامل برطرف شده و بدون نیاز به بی حسی، حتی در مناطق حساس، انجام می‌شود. پوست محل لیزر باید بطور کامل تمیز شود(هر نوع کرم، ازجمله کرم بی حسى، ضدآفتاب،کرم پودر، عطر و هر نوع لوازم آرایشى مى‌تواند، باعث سوختگى پوست شود) عینک هاى محافظ براى پوشاندن چشم استفاده شده و در تمام مدت انجام لیزر، چشمها بسته باشد. لیزر باید توسط پزشک یا اپراتور دوره دیده و مجرب انجام شود. علائمى که نشانگر انجام صحیح لیزر موهای زائد است عبارتند از:

١- ورم مختصر پوست اطراف موهاى زائد که به آن ادم پرى فولیکولار(perifollicular edema) مى‌گویند،این ورم که به اندازه یک عدس کوچک است، علامت انتقال موفق انرژى لیزر به عمق پوست و جایى که ریشه مو قرارگرفته است، مى‌باشد.

٢- خاکستر شدن بخشى از ساقه مو که بیرون از پوست قرار گرفته است.

٣- بوى خاص موى سوخته یا کز داده شده

موهاى لیزر شده، به تدریج ظرف روزهاى بعد و حداکثر تا دو هفته بعد، خود بخود مى‌افتد. فاصله بین جلسات لیزر ٨-۶ هفته است ولى بسته به صلاحدید پزشک ممکن است تغییر کند.

سایر کاربردهاى لیزر دایود lightsheer عبارتند از:

افرادى که بعد از اپیلاسیون یا shave کردن، موهایشان زیر پوست می رود – اصطلاحاً عارضه پوست مرغى یا pseudofolliculitis barbae

درمان عروق متسع زیرجلدى یا leg vein ها – که گاهى به اشتباه واریس گفته مى شود

مقایسه لیزر موهای زائد و الکترولیز :

الکترولیز (electrolysis) یعنی: تخریب (lysis) با استفاده از برق(electro)، در این روش، یک سوزن نازک در کنار ساقه مو، به عمق پوست وارد می‌شود و از طریق برقراری جریان الکتریسیته، فولیکول مو تخریب می‌گردد.

مزیت الکترولیز نسبت به لیزر اینست که برای همه انواع موهای زائد، حتی موهای بور و سفید قابل استفاده است؛ درحالیکه لیزر روی موهای تیره رنگ، مؤثر است. اما معایب الکترولیز که کاربرد آن را محدود کرده است عبارتنداز:

۱- تأثیر الکترولیز تا حد زیادی وابسته به اپراتور است، زیرا سوزن الکترولیز، باید بطور کامل در تماس با فولیکول مو قرار بگیرد تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

۲- تأثیر الکترولیز در افراد مختلف، متفاوت است؛ به عبارت دیگر بعضی از افراد از الکترولیز نتیجه خوبی می‌گیرند و بعضی دیگر نتیجه نمی‌گیرند.

۳-الکترولیز برای درمان موهای زائد مناطق وسیع، عملا ممکن نیست.

درمان دارویی موهای زائد

داروی افلورنیتین (Eflornithine) که مهارکننده آنزیم اورنیتین دکربوکسیلاز است سرعت رشد مو ها را کاهش می‌دهد و در حال حاضر به عنوان درمان مکمل برای رفع موی زائد چانه در خانم ها، استفاده می‌شود.

قیمت لیزر موی زائد

عده زیادی از افراد تنها به دلیل اینکه تصور می کنند هزینه لیزر موی زائد بسیار بالاست زحمت رفع موهای زائد به کمک تیغ اصلاح را به جان می خرند و نه تنها وقت شان را بابت این موضوع هدر می دهند بلکه ظلم بزرگی در حق سلامت و زیبایی پوست شان می کنند. اصلاح پوست بدن به کمک تیغ اصلاح می تواند منجر به نازک شدن پوست شما شود و آسیب های جبران ناپذیری چون جراحت داشته باشد. اگر نگاهی به قیمت لیزر موی زائد بیندازید متوجه خواهید شد که هزینه پرداختی شما بابت لیزر موی زائد در درازمدت برای شما سودآور هم خواهد بود.

برای رزرو نوبت در کلینیک زیبایی غرب تهران با شماره های درج شده در وب سایت تماس بگیرید.

با پرداخت هزینه لیزر موی زائد دیگر نیازی به خرید تیغ اصلاح یکبار مصرف و هزینه های اپیلاسیون ندارید. اما قیمت لیزر موی زائد چگونه محاسبه می شود؟ از کجا بفهمیم که این قیمت با بودجه ما سازگاری دارد یا خیر؟ قبل از هر چیز باید بگوییم که قیمت لیزر موی زائد بر حسب نواحی مختلف بدن تعیین می شود. بنابراین اگر به مرکزی مراجعه کردید که قیمت لیزر موی زائد در آن بر حسب شات بود بدانید که شیوه قیمت گذاری آن مرکز زیبایی منسوخ شده است.

شما برای رفع کردن موهای زائد بدن تان به چند جلسه لیزر نیاز دارید. طبیعتا نمی توان در طی یک جلسه از شر تمام موهای زائد خلاص شد. بسیاری از موهای شما زیرپوستی هستند و با چشم دیده نمی شوند بنابراین ممکن است به مرور رشد و کنند و روی سطح پوست تان ظاهر شوند. از جمله عوامل موثر روی قیمت لیزر موی زائد، تعداد جلسات مورد نیاز برای لیزر است. قدرت دستگاه لیزر، ژنتیک شما، ضخامت موهای بدن تان، رنگ پوست تان، پرپشتی و حجم موهای زائد بدن تان و وسعت ناحیه مورد نظر برای لیزر و جنس موها همگی در تعیین تعداد جلسات لیزر موثر هستند.

دستگاه های لیزر موی زائد

دستگاه های لیزر مختلفی در مراکز زیبایی و کلینیک ها مورد استفاده پزشکان قرار دارد که می توانند تعدادی از فناوری های لیزر را پوشش دهی کنند. نوع و برند دستگاه مورد استفاده و اورجینال بودن آن می تواند قیمت لیزر موی زائد را دستخوش تغییر و نوسان کند. به عنوان مثال دستگاه جنتل پرو مکس به دلیل پوشش دهی فناوری های مختلف لیزر، هزینه نگهداری بالا و قیمت بالای دستگاه تعرفه لیزر بالایی را شامل می شود.

برای رزرو نوبت دکتر پوست مرزداران با شماره های درج شده در وب سایت تماس بگیرید.

در این دستگاه ها از فناوری های مختلفی چون دایود، الکساندریت و اندیاگ برای لیزر موهای زائد استفاده می شود که یقینا در قیمت لیزر موی زائد تاثیر ویژه دارد. نوع فناوری انتخابی با رنگ پوست مراجع ارتباط مستقیم دارد. گاهی اوقات لیزر موی زائد یک ناحیه از بدن دارای قیمت مشخصی می باشد اما زمانی که به تعداد نواحی افزوده می شود این قیمت با کاهش مواجه می شود. بنابراین ممکن است برای لیزر کل بدن قیمتی را نیاز باشد پرداخت کنید که از قیمت لیزر جداگانه تمام نواحی کمتر باشد. بدین منظور مجموعه های زیبایی پک های پیشنهادی به شما ارائه می دهند تا در هزینه لیزر موی زائد صرفه جویی شود.

مورد دیگی که باید به عنوان یک عامل تاثیر گذار در قیمت لیزر موی زائد از آن یاد کنیم نوع خنک کننده یا کولینگ است. سیستم کولینگ می تواند با آب، باد و یا گازهایی مانند کرایوژن کار کند که قطعا در درصد آسیب دیدگی می تواند تاثیر گذار باشد. یقینا سیستم های کولینگ حرفه ای از سوزش پوست شما جلوگیری 100 درصدی می کنند.

بهترین دستگاه لیزر موی زائد

 اغلب افرادی زمانی که قصد لیزر موهای زائد می کنند به جستجوی این عبارت در اینترنت می پردازند؛ بهترین دستگاه لیزر موی زائد چیست؟ جواب این پرسش زمانی منطقی است که منظورتان از بهترین دستگاه واضح و روشن باشد. بهترین دستگاه لیزر موی زائد برای پوست های روشن؟ بهترین دستگاه لیزر موی زائد برای پوست های تیره؟ بهترین دستگاه لیزر موی زائد برای موهای ضخیم؟ بهترین دستگاه لیزر موی زائد برای موهای نازک؟ یا بهترین دستگاه لیزر موی زائد برای پوست های نازک و حساس؟ هیچ دستگاهی را تا زمانی که شرایط بهینه لیزر کردن مشخص نباشد نمی توان بهترین دستگاه لیزر موی زائد دانست.

برای رزرو نوبت کلینیک لیزر غرب تهران با شماره های درج شده در وب سایت تماس بگیرید.

به عنوان مثال ممکن است یک دستگاه لیزر موی زائد تنها از فناوری الکساندریت پشتیبانی کند. این دستگاه برای پوست های روشن با موهای نازک عالی است اما نمی تواند انتخاب خوبی برای پوست های تیره باشد. انواع دستگاه لیزر موی زائد دارای فناوری های مختلفی هستند؛ از جمله دایود، اندیاگ و الکساندریت. نوع فناوری ارتباط مستقیم با رنگ پوست و ضخامت موها دارد. بنابراین بهترین دستگاه لیزر موی زائد دستگاهی است که از تمام فناوری ها و یا اغلب آن ها پشتیبانی کند.

علاوه بر نوع فناوری، بهینه بودن برخی پارامترهای دیگر نیز در دستگاه لیزر موی زائد می تواند دستگاه را به بهترین دستگاه لیزر موی زائد تبدیل کند. از جمله این پارامترها می توان به بهینگی تعداد شات ها در واحد زمان، بهره مندی از سیستم خوانش ملانین، بهره مندی از سیستم بازیافت فوتون، مناسب بودن قطر پرتو لیزری، اصل بودن دستگاه، بهینه بودن وقفه بین شات ها، سیستم خنک سازی مطلوب و ارگونومیک بودن هندپیس و ایمنی بالای دستگاه اشاره کرد.

اگر بخواهیم تعدادی از بهترین دستگاه های لیزر موی زائد را نام ببریم که مبتنی بر فناوری های الکساندریت، اندیاگ و دایود هستند می توان به دستگاه های کندلا جنتل پرو، دیود وکتوز، دستگاه لیزر ایلایت، دستگاه لیزر سوپرنوا و دستگاه لیزر دکا اشاره کرد.

عوارض لیزر موی زائد

باورهای مختلف در بین افراد در مورد عوارض لیزر موی زائد شکل گرفته است که عمده آن ها غلط است و هیچ ریشه علمی ندارد. به عنوان مثال بسیاری از افراد بر این باورند که لیزر موی زائد می تواند منجر به نازایی و یا سقط جنین شود، عده ای تصور می کنند لیزر موی زائد می تواند منجر به تشکیل غده شود و این دست از باورها که ریشه های غیر علمی دارند و توسط عامه مردم دهان به دهان می چرخند. در این بخش می خواهیم شما را با عوارض واقعی لیزر موی زائد آشنا کنیم. نمی توان گفت که لیزر موی زائد فاقد عارضه است.

برای رزرو نوبت و مشاوره جوانسازی 4 بعدی با شماره های درج شده در وب تماس بگیرید.

این شیوه نیز مانند هر شیوه دیگری که برای رفع موهای زائد استفاده می شود در کنار مزیت های عالی دارای معایبی نیز می باشد. البته می توان با تکنیک های کارآمد جلوی این عوارض را نیز گرفت. بنابراین اگر به یک کلینیک تخصصی برای رفع موهای زائد با لیزر مراجعه کنید احتمال اینکه هیچ عارضه ای روی پوست تان و برای سلامتی تان ایجاد نشود بالا خواهد بود. به عنوان مثال یکی از عوارض لیزر موی زائد می تواند سوختگی و سوزش پوست باشد. زمانی که اپراتور ناشی و غیر حرفه ای برای لیزر موی زائد بدن شما پشت دستگاه بنشید نتیجه همین خواهد شد.

مدت زمان شات های لیزر و طول موجی که برای لیزر موهای زائد بدن شما استفاده می شود اگر غیر استاندارد باشد احتمال سوختگی پوست تان بالا می رود. بنابراین بسیار مهم است که زمان تابش و مقدار طول موج چه میزان باشد تا پوستتان از هر گونه گزندی دور بماند. عارضه های طبیعی لیزر موی زائد می تواند شامل قرمز شدن پوست، تبخال، پوسته پوسته شدن، دردناک شدن پوست، تغییر رنگ پوست، آسیب دیدن چشم در صورت عدم استفاده از عینک محافظ، جوش، عفونت پوستی، خارش، سوزش خفیف و التهاب باشد.

برای رزرو نوبت و مشاوره لیزر موی زائد با شماره های درج شده در وب تماس بگیرید.

گاهی اوقات نیز سوختگی و تاول در پوست شما کاملا نمایان می شود که نیاز به درمان دارد. به عنوان یکی از متداول ترین عوارض لیزر موی زائد می توان به ایجاد اسکار، زخم و تغییرات رنگ پوست اشاره کرد. به همین دلیل است که توصیه می کنیم قبل از انتخاب مرکز لیزر در مورد اصل بودن دستگاه ها مطمئن شوید. دستگاه هایی که اورجینال نیستند و اصطلاحا فیک هستند آسیب زیادی به پوست شما وارد می کنند. عواملی چون سولار کردن دائم، غیر بهداشتی بودن مراکز لیزر، عدم استفاده از فناوری لیزر متناسب با رنگ پوست، ناشی بودن اپراتور، نامناسب بودن طول موج، بیش از حد بودن زمان تابش موج و عم استفاده از تکنیک های خنک سازی می تواند این عوارض را شدت دهد.

لیزر موی زائد در دوران بارداری

اگر قصد لیزر موی زائد در دوران بارداری را داشته باشید و برای این موضوع مشاوره دریافت کنید مطمئنا پزشک تان این کار را صلاح نخواهد دانست. هر چند که هیچ شواهدی دال بر آسیب رسان بودن اشعه لیزر برای جنین وجود ندارد اما قضیه جایی ریسکی می شود که هیچ شواهدی هم برای عدم آسیب رسان بودن لیزر در دست نیست. در واقع محققان نتوانسته ثابت کنند که اشعه لیزر برای جنین بی خطر است و همین می تواند احتمال خطرساز بودن اشعه را برای جنین به یک احتمال مثبت تبدیل کند. بنابراین تا زمانی که تاثیرات لیزر بر جنین مشخص نیست بهتر است از این عمل با ریسک بالا پرهیز شود.

در واقع هیچ شواهدی برای اثبات خطرناک بودن یا نبودن لیزر در زمان بارداری وجود ندارد بنابراین بهتر است جانب احتیاط رعایت شود. هر چند که پرتوهای لیزر هیچ ارتباطی به اندام های داخلی ندارند. بنابراین حتی اگر مجبور به انجام لیزر موهای زائد در دوران بارداری شدید و یا از باردار بودن خود بی اطلاع بودید و برای لیزر موهای زائد در این دوران اقدام کردید باز هم جای نگرانی نیست. پرتوهای لیزر فولیکول های مو را در سطح پوست شما گرم می کنند و هدف آن ها رنگدانه های پوستی است.

برای رزرو نوبت و مشاوره لیزر فوتونا با شماره های درج شده در وب تماس بگیرید.

احتمال نفوذ این اشعه به اندام های درونی وجود ندارد اما بهتر است خود را در شرایط پیچیده و استرس زا قرار ندهید و فعلا از لیزر موهای زائد منصرف شوید. بنابراین توصیه ما به شما این است که در زمان بارداری از روش های سنتی رفع موهای زائد استفاده کنید تا زایمان تان به سرانجام برسد و کودک تان سالم به دنیا بیاید. در زمان بارداری تمرکز اصلی مادر باید روی سلامتی جنین و سلامتی خودش باشد بنابراین در این دوران بهتر است جلسات لیزر را انجام ندهید. رفع موهای زائد به کمک لیزر دارای اثر تریجی نیست بنابراین ایجاد وقفه در برنامه لیزر هیچ تاثیری در رشد مجدد موها ندارد و می توانید بعد از زایمان سالم برای ادامه جلسات اقدام کنید.

بهترین زمان لیزر موی زائد

یکی از دلایلی شایع جواب نگرفتن از دوره های لیزر موی زائد عدم زمانبندی درست و عدم مراجعه در بهترین زمان لیزر موی زائد است. در صورت مراجعه در زمان نامناسب حتی بهترین دستگاه های لیزر هم نمی توانند برای شما کاری کنند. بنابراین باید زمان مناسب این اقدام را بشناسید. بهترین زمان لیزر موی زائد فصل های سرد سال مانند پاییز و زمستان است. در این فصل ها تابش آفتاب چندان آزاردهنده نیست و حتی در بسیاری از روزها اصلا از تابش نور خورشید خبری نیست.

به همین دلیل پوست شما که احتمالا بعد از جلسات لیزر حساس شده دچار آسیب در برابر نور خورشید نخواهد شد. در فصول سرد سال میزان تعریق بدن بسیار کم است و به همین دلیل فولیکول های مو تحریک نخواهند شد. همچنین خبری از سولاریوم در این فصل نیست. سولاریوم دشمن تاثیرگذاری مطلوب لیزر است. بنابراین بهترین فصل های سال برای لیزر موی زائد، فصل های سرد هستند. اگر از لحاظ شرایط سنی بخواهیم در مورد بهترین زمان لیزر موی زائد صحبت کنیم.

باید گفت که بعد از 18 سالگی بهترین سن است چرا که تغییر و تحولات دوران بلوغ به پایان رسیده و وضعیت رشد موهای شما به یک ثبات نسبی رسیده است. بهتر است لیزر موی زائد را برای بعد از دوره عادت ماهیانه بگذارید. در این دوره معمولا بانوان تحمل درد کمتری دارند و آستانه درد آن ها پایین است. بنابراین از لحاظ روحی در شرایط مطلوبی برای تحمل فشار عصبی و درد لیزر قرار ندارند. چنانچه به تازگی اپیلاسیون کرده اید توصیه میکنیم که جلسات لیزر را برای چند ماه آینده تنظیم کنید.

چرا که در اثر اپیلاسیون فولیکول های مو از بین می روند و از ریشه خارج می شوند بنابراین لیزر هیچ تاثیری نخواهد داشت. در صورتی که علائمی از تبخال، التهاب پوستی، جوش فعال، اگزما و خشکی پوست دارید بهتر است لیزر را به بعد از دوره درمان موکول کنید. چرا که مطمئنا التهاب پوست تان با لیزر بیشتر خواهد شد. بانوان باردار نیز بهتر است جلسات لیزر را به بعد از دوران بارداری موکول نمایند تا آسیب احتمال جنین را تهدید نکند. همچنین ممکن است رشد موهای زائد در دوران بارداری به علت تغییرات هورمونی باشد و بعد از این دوران به خودی خود کاهش یابد. بنابراین نیازی به لیزر نیست.

نکات پس از لیزر موی زائد

بعد از هر اقدامی که روی پوست تان اعم از اقدامات زیبایی یا درمانی که انجام می دهید باید مراقبت های خاص آن اقدان را نیز لحاظ کنید. لیزر موهای زائد یکی از اقداماتی است که می تواند پوست شما را تا مدتی ملتهب کند. در صورتی که مراقبت های لازم را انجام ندهید احتمال اینکه بعد از چند روز با یک پوست قرمز، ورم کرده و خشک و پوسته پوسته شده مواجه شوید زیاد است. بنابراین باید نکات پس از لیزر موی زائد را بدانید و آن ها را انجام دهید. این نکات شامل موارد زیر می شوند؛

  1. عدم استفاده از شامپو و مواد شوینده در ناحیه لیزر شده. در صورتی که نیاز به استحمام وجود داشت مجازید فقط از آب ولرم برای شستشو استفاده کنید.
  2. عدم تماس مستقیم و مداوم با نور آفتاب و استفاده از کرم ضد آفتاب با SPF حداقل 30.
  3. استفاده از کرم های زینک و بتامتازون برای نواحی لیزر شده بدن و کرم زینک و مومتازون برای نواحی لیزر شده صورت به مدت سه روز و هر هشت ساعت یکبار.
  4. استفاده از کمپرس یخ و ژل آلوئه ورا به منظور کاهش التهاب و قرمزی پوست. به هیچ وجه از قرص های مسکن استفاده نکنید و به عنوان جایگزین از کرم درمان کننده التهاب مانند بتامتازون استفاده نمایید.
  5. اسکراب پوست و لایه برداری از پوست یک هفته بعد از لیزر به منظور ریزش سریع تر موهای زائد و زدودن آلودگی ها.
  6. عدم سولار کردن پوست
  7. شیو کردن پوست فقط و فقط با استفاده از تیغ اصلاح (عدم استفاده از بند، موچین و روش های اپیلاسیون و جداسازی مو از ریشه)
  8. عدم استفاده از لوازم آرایشی در نواحی لیزر شده به منظور جلوگیری از تحریک پوست.
  9. عدم انجام ورزش های سنگین و رفتن به استخر و سونا و حمام داغ به منظور جلوگیری از تعریق و فعال شدن فولیکول های مو.

کلینیک دکتر قانعی به عنوان یکی از بهترین کلینیک های لیزر موهای زائد در غرب تهران با ارائه خدمات ویژه توانسته رضایت حداکثری مراجعان را کسب نماید. ما با استفاده از بهترین دستگاه های لیزر موهای زائد و ارائه خدمات لیزر در محیط کاملا بهداشتی خیال شما را از بابت نگرانی های متداول آسوده کرده ایم. تیم مجرب دکتر قانعی آماده ارائه خدمات لیزر موهای زائد به شما عزیزان می باشد.