برداشتن خال، زگیل و ضایعات پوستی
مشکلات زیبایی مرتبط با افزایش سن همیشه از دغدغههای همه افراد ممکن است در طول زندگی خود ( ازکودکی تا پیری ) دچار ضایعات پوستی شوند. ضایعات پوستی در همه جای بدن میتوانند ظاهر شوند.
انواع ضایعات پوستی:
زگیل | گوشت اضافه (اسکین تگ) | خال | لکه های لنتینگو | خال های سبورئیک | هایپرپلازی غدد سباسه | میلیا | سیرنگوما و…..
برداشتن ضایعات پوستی، از جمله برداشتن خال و زگیل به دو دلیل زیبایی بدن و پزشکی-درمانی صورت میگیرد. حتی اگر قصد شما زیبایی باشد، با برداشتن هر ضایعه پوستی، از ریسک ابتلا به بیماری های پیشرفته تر ضایعات پوستی در امان خواهید بود. خوشبختانه اغلب ضایعات پوستی خوش خیم (benign) هستند. اما تشخیص و تمایز ضایعات پوستی از هم اهمیت دارد.
برای انتخاب روش درمان مناسب باید نوع ضایعه تشخیص داده شود. علاوه بر معاینه فیزیکی، اطلاعات بیمار شامل علایم پوستی، زمان بروز علایم، الگوی رشد و اندازه ضایعه، رنگ ضایعه و محل آن نیز در نظر گرفته میشوند.
انواع ضایعات پوستی (خوش خیم و بدخیم)
برخی ضایعات پوستی مادرزادی هستند. مانند خال، نشان تولد، کک مک های ارثی. در مقابل، برخی ضایعات بر اثر عفونت های قارچی، ویروسی، باکتریایی، میکروبی پدید میآیند. برخی دیگر ناشی از آلرژی به محیط یا ماده خاصی میباشند. خوشبختانه اغلب ضایعات پوستی خوش خیم هستند.
چند نمونه از ضایعات پوستی خوش خیم
چند نمونه از ضایعات پوستی بدخیم
روش های درمان ضایعات پوستی
۱-برش به وسیله تیغ یا قیچی
در این روش با ایجاد بیحسی موضعی در محدوده ضایعه، با تیغ برش روی پوست ایجاد میشود که به دلیل خونریزی، آسیب بافت پوست، باقی ماندن جای بخیه توسط روش های دیگر جایگزین شده است .
۲-استفاده موضعی یا تزریق محلول (اسید)
۳-سوزاندن
سوزاندن، یکی از روشهای قدیمی برداشتن خال است. این روش ممکن است فرورفتگی چاله مانندی را در سطح پوست ایجاد کند. البته امروزه دستگاههای رادیو فرکانسی جایگزین دستگاههای کوتر شدهاند که باعث میشود به کار بردن این روش اثر کمتری روی پوست بگذارد. در هنگام از بین بردن ضایعات پوستی، کربن داخل سلول سوزانده میشود و موجب ایجاد لکه های سیاه در پوست میگردد.
۴- کرایو سرجری (cryotherapy)
معایب این روش این است که :باید چندین جلسه درمانی را تکرار کنید. زیرا چرخه انجماد و ذوب ضایعه باید بارها تکرار شود تا هدف نابودی کامل آن حاصل شود.
۵-لیزردرمانی
روش لیزر در برداشتن خال مثل روش سوزاندن است، با این تفاوت که در این روش به جای جریان برق از امواج لیزر برای تخریب یا تراش خال استفاده میشود.از معایب این روش غیرقابل کنترل بودن میزان نفوذ آن، آسیب به پوست و ایجاد اسکار میباشد .
برای رزرو نوبت و مشاوره لیزر موی زائد با شماره های درج شده در وب تماس بگیرید.
۶-آر اف و…….
رادیو فرکانسی و درمان ضایعات پوستی: RF الکترو سرجری-جدیدترین و بهترین روش ضایعات پوستی
از امواج رادیوفرکانسی (RF) برای جراحی پوست و برداشتن ضایعات پوستی مثل خال، زگیل، گوشت اضافه، استفاده میکنند. این امواج فرکانس بالا و گرمای حداقل دارند.
دستگاه های الکتروسرجری rf، نسبت به کوترهای قدیمیبرش دقیق تری ایجاد میکنند، به بافت سالم آسیب نمیزنند و درد و خونریزی کمتری ایجاد میکنند و در نهایت اسکار کمتری به جا میگذارند.
مزیت های رادیوفرکاانسی در مقایسه با روش های سنتی برداشتن ضایعات
در روش های سنتی زخم و خونریزی پیش میآید.
اما در رادیو فرکانسی
- خون سریع لخته شده و زخم جای ضایعات زود التیام مییابد.
- دقت و ظرافت بالا در برداشتن ضایعات پوستی-زیرا لایه لایه و مرحله ای انجام میشود.
- بدون ایجاد فعالیت عفونی-باکتریایی
- تورم کمتر، درد کمتر و فشار کمتر نسبت به چاقو یا تیغ و قیچی جراحی
به هیچ بخیه ای نیاز نیست بنابراین آسیب یا اسکار روی پوست ایجاد نمیشود.
- از بین بردن لک های قهوه ای لتینگو (به علت تکثیر لوکالیزه ملانوسیت ها رخ میدهد شایعترین آن سولار لنتیگو است و در میانسالی رخ میدهد و به علت آسیب ناشی از آفتاب است.)
- بدون درد است و با بی حسی موضعی ساده انجام میشود .
برای رزرو نوبت در کلینیک زیبایی غرب تهران با شماره های درج شده در وب سایت تماس بگیرید.
ملاحظات پس از درمان ضایعات پوستی
مراقب باشید پس از عمل به جایی برخورد نکنید. و ضربه ای به محل وارد نشود. اگر محل ضایعه نشیمن یا بخش زیرین و پشت بدنتان است، به مدت 24 ساعت رانندگی نکنید. اگر بیمار سالم باشد، طی 10 تا 14 روز پوست التیام مییابد. بعد از انجام الکتروسرجری، پزشک معالج آنتی بیوتیک های موضعی برای فرد تجویز مینماید . در صورت لزوم آنتی بیوتیک های خوراکی تجویز مینماید .
برای درمان ضایعات پوستی راههای متفاوتی وجود دارد. از روش های سنتی گرفته تا روش های مدرن جراحی، لیزر و رادیوفرکانسی. با توجه به توضیحات فوق، روش پیشنهادی ما برای درمان ضایعات پوستی رادیوفرکانسی است. / درمان اغلب ضایعات پوستی سرپایی انجام میگیرد. نیازی به بستری در بیمارستان نیست.
انواع خال
خال ها در واقع ضایعات پوستی صاف یا برجسته هستند که در نتیجه تغییر در ترکیب طبیعی بافت پوست به دلیل رشد یا عملکرد غیر طبیعی سلول های رنگدانه پوست ایجاد می شود. در واقع، لکه های مادرزادی یک تومور خوش خیم از سلول های رنگدانه هستند. علائم مادرزادی در طول تولید می تواند بسیار سبک باشد و بنابراین نمی تواند مورد توجه قرار گیرد. اکثر علائم مادرزادی خوش خیم هستند، هیچ گونه خطر ابتلا به سرطان وجود ندارد و به طور کلی به هیچ مراقبت دیگری جز مراقبت زیبایی نیاز ندارند. اکثر خال های مادرزادی به دست می آیند و البته حدود 80 درصد افراد دارای یک یا چند علامت تولد ملانوسیت هستند. خال در دوران کودکی و بلوغ رخ می دهد و پس از 35 سالگی، ظاهر خال جدید کمتر رایج است.
خال های بدنی به دست آمده در نتیجه تجمع خوش خیم سلول های ملانوسیتیک ناشی از تکثیر سلول های رنگدانه ای پوست (ملانوسیت ها) در محل اتصال درم و اپیدرم است. خال های بدست آمده را خال های ملانوسیت نیز می نامند. در دوران کودکی، بیش از 90 درصد ملانوسیت ها علائم زایمانی را تکثیر می کنند، که در محل اتصال درم و اپیدرم ایجاد می شود. تقریباً یک درصد از همه نوزادان دارای علائم زایمان هستند. این خال ها کوچک، متوسط و بزرگ هستند. این آسیب ها گاهی اوقات می توانند آنقدر بزرگ باشند که قسمتی یا تمام تنه یا اندام ها را درگیر کنند. خال ها به طور کلی بی ضرر هستند. مگر اینکه سرطانی یا بدخیم شوند. در ادامه مطلب با دکتر قانعی برای شناخت انواع خال همراه باشید.
خال گوشتی:
خال گوشتی، شایع ترین شکل این لکه ها در انسان است و در بیش از 80 درصد افراد بالای 12 سال دیده می شود. تظاهرات بالینی متعددی وجود دارد و بسته به محل روی پوست است.
جانکشنال ها نوعی از خال های گوشتی هستند که معمولاً پس از 2 سالگی شروع می شوند. و به تدریج بزرگتر و بزرگتر می شوند و در حوالی بلوغ ناپدید می شوند. این نوع ضایعه دارای لبه دایره ای صاف است. اندازه این نوع علامت های تولد یک میلی متر تا یک سانتی متر است و رنگ این نوع از قهوه ای روشن تا سیاه متغیر است و رایج ترین مکان ها کف دست، کف پا و اندام تناسلی است.
خال مرکب:
نوع دوم خال ها، معروف به خال های مرکب است و معمولاً در درم و اپیدرم دیده می شود و در کف دست دیده نمی شود. رنگ آن از قهوه ای روشن تا قهوه ای تیره متغیر است. در دوران بلوغ ، بیشتر تکه های مرکب بزرگتر، ضخیم تر هستند و موهای ضخیمی از آنها رشد می کند که در سراسر پوست، مخاط، سطوح ملتحمه و حنجره دیده می شود و بیشتر در تنه قرار دارد.
خال درمال:
نوع سوم لکه های مادرزادی را خال درمال می نامند. این نوع معمولاً گنبدی شکل است و به تدریج رنگ پوست را تغییر می دهد و معمولاً هرگز دچار رنگدانه و تغییر رنگ بیش از حد نمی شود. رنگ این خال ها قهوه ای روشن است که به تدریج گوشت قرمز می شود. گاهی اوقات ممکن است برخی از موها در داخل آنها جوانه بزنند که معمولاً کوچک هستند، اما گاهی عروقی می شوند و به ویژه در بزرگسالان دیده می شوند.
خال ملانوسیتی:
آنها می توانند هنگام تولد بسیار کم رنگ باشند و بنابراین قابل توجه نیستند. ملانوسیت های ذاتی کوچک و متوسط تمایل به رشد کندتری نسبت به نوزادان دارند و با گذشت زمان کوچکتر می شوند. ملانوسیت های مادرزادی بزرگ معمولاً بلافاصله پس از تولد دیده می شوند و نگران والدین هستند. شایع ترین نواحی درگیر کمر و ران است. این خال های مادرزادی می توانند آنقدر بزرگ باشند که قسمتی از اندام را بپوشانند. در برخی موارد، موهای ضخیم روی آن رشد می کنند. خال ها از نظر اندازه به سه گروه تقسیم می شوند:
کوچک (زیر 1.5 سانتی متر) ، متوسط (بین 1.5 تا 20 سانتی متر) و بزرگ (بالای 20 سانتی متر).
خال دیسپلاستیک:
حدود 2 تا 3 درصد از جوانان دارای این خال هستند. این ضایعات معمولاً خال های ترکیبی هستند و اصلی ترین ویژگی پاتولوژیک آنها وجود آتیپی ساختاری و سلولی است. در انواع ارثی و به ویژه در افرادی که حداقل یک ملانوم بدخیم دارند. وجود این ضایعه به عنوان یک عامل خطر برای ملانوم بدخیم در نظر گرفته می شود. از نظر بالینی، معمولاً ضایعاتی با قطر بیش از 5 میلی متر، با لبه های نامنظم و درجات التهاب، رنگدانه و بی نظمی وجود دارد. بهترین راه برای مقابله با این بیماری، گرفتن سابقه پزشکی و پیگیری و نظارت است؛ پس از ایجاد تغییرات، این لکه ها باید برداشته شوند.
خال های هاله دار:
این لکه های مادرزادی معمولاً یک ضایعه رنگدانه ای هستند که توسط هاله ای از پوست روشن اما معمولی احاطه شده است، به ویژه در دوران بلوغ دیده می شود. شایع ترین نقطه درگیری پشت بدن است. در افراد جوان، بیمار فقط به پزشک نیاز دارد تا به او اطمینان دهد. در بیماران مسن، ملانوم بدخیم اصلی ترین تشخیص افتراقی است، لازم به ذکر است که هاله شفاف در ملانوم بدخیم نامنظم است و ضایعه مرکزی دارای ویژگی های ملانوم بدخیم است. در صورت وجود شک بالینی، علامت مادرزادی باید برداشته شود.
خال های آبی:
به صورت یک پاپول آبی با سطح صاف و کمی برجسته است که معمولاً قطر آن کمتر از یک اینچ است. شایع ترین محل درگیری اندام سر و صورت است. این خال به دو نوع معمولی و سلولی تقسیم می شود. ملانوم بدخیم نادر است. اگر از نظر زیبایی مشکل داشته باشد، می توان آن را حذف کرد. لازم به ذکر است که این خال ها باید عمیقاً برداشته شوند و حتی چربی قبلی برداشته شود، در غیر این صورت ممکن است دوباره ظاهر شوند.
روش های برداشتن خال
روش جراحی:
متداول ترین روش برای حذف لکه های مادرزادی جراحی است. خال ها با بی حس کردن پوست و برداشتن قسمت بزرگ شده با قیچی یا چاقوی جراحی برداشته می شوند. سه روش برای برداشتن خال روی صورت و بدن با جراحی وجود دارد: برداشتن کامل تراشه ، بیوپسی پانچ و جراحی برش.
کرایو:
روش دیگر برداشتن لکه های مادرزادی که مورد استفاده قرار گرفته است روش کرایو می باشد. در این روش، اکسید نیتروژن توسط دستگاههای خاصی به سطح پوست اعمال می شود تا به واسطه سرما خون را به سلولهای سازنده خال برساند. و باعث میشود که خون رسانی متوقف شود.
کوتر:
یکی از روشهای قدیمی حذف خالکوبی روش کوتر (حرارتی یا سوزاندن) است. به دلیل عدم تعیین دقیق عمق آسیب بافتی و احتمال زیاد ایجاد جای زخم، به ویژه هنگام برداشتن خال روی صورت، امروزه به هیچ وجه از این روش استفاده نمی شود. توصیه نمیشود.
لیزر:
لیزر یکی از روش های مناسب برای حذف خال است که امروزه مورد استقبال جامعه زیبایی قرار گرفته است. بر خلاف برش های لیزری، عمق آسیب بافتی دقیقاً مشخص شده است. برای خال های صاف پوستی یا خال های ریشه دار تنها روشی است که می توان از آن استفاده کرد.
اقدامات قبل از برداشتن خال
لیزر درمانی یکی از روش های از بین بردن خال ها است، اما پرتوهای لیزر آنقدر قوی نیستند که بتوانند به عمق پوست نفوذ کرده و خال های دارای ضایعات عمیق پوستی را از بین ببرند. متخصص بهترین روش برش و بخیه را انتخاب می کنید و بهتر است قبل از برداشتن حال، تمام سوالات خود را از پزشک خود بپرسید تا نتیجه نهایی و عوارض احتمالی را بهتر و راحت تر درمان کنید. شایع ترین مشکلات پس از برداشتن خال زخم است. بسیاری از افراد به دلایل زیبایی خال ها را از بین می برند و در بیشتر موارد یک متخصص می تواند به شما بگوید که پس از برداشتن خال چه نوع جای زخم است.
پزشک خود را در جریان همه داروها، مکمل ها و حتی سابقه دارویی خود قرار دهید. اگر بیماری خاصی دارید، سابقه اختلالات خونی دارید، تبخال مکرر دارید یا داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنید. لازم است یک پزشک متخصص با توجه به شرایط شما روند درمان را آغاز کند و مراقب باشید. این مشکل تأثیر بسزایی در جلوگیری از عوارض جانبی پس از برداشتن خال و ترمیم بهتر پوست ناحیه تحت درمان دارد. حتی خودسرانه و صرفاً بر اساس اطلاعاتی که خوانده اید، لطفاً مصرف داروهای خود را متوقف نکنید و مطمئن باشید که این روند را زیر نظر پزشک خود ادامه می دهید.
تراشیدن ناحیه تحت درمان یا مناطق اطراف آن را تا زمان بهبود کامل به تعویق بیندازید و از انجام فعالیت های سنگین خودداری کنید. همچنین قرار گرفتن طولانی مدت سطح بریده شده در معرض آب اشتباه است و برای انتخاب پاک کننده مناسب پوست، بهتر است با پزشک مشورت کرده و پوست را تا حد امکان خشک و تمیز نگه دارید.
معاینات منظم ماهانه پوست صورت و بدن مسئله بسیار مهمی است که اکثر مردم به آن توجه نمی کنند. اکثر مردان و زنان سعی می کنند نقاط برجسته و ضعیف بدن و صورت را برداشته و بردارند و این در زمان خال است. لکه های تیره نرم که در نگاه اول به نظر می رسد لکه های ساده مهمتر هستند و می توانند سرطان زا باشند، بنابراین فراموش نکنید که پوست را در سراسر بدن خود بررسی کنید و برای بهتر کار کردن می توانید از آینه استفاده کنید، یکی از مهمترین اقدامات مراقبت محافظت از پوست در برابر اشعه های مضر خورشید استفاده از کرم های ضد آفتاب است.
اشعه ماوراء بنفش خورشید باعث آسیب شدید به پوست می شود و حتی می تواند باعث ایجاد سلول های سرطانی بافت پوست شود. استفاده از کرم های ضد آفتاب که توسط متخصص تایید شده است، استفاده از ماسک و عینک آفتابی نکته بسیار مهمی است و توصیه می شود به طور مرتب از کرم های ضد آفتاب استفاده کنید. یک عادت مثبت در زندگی خود ایجاد کنید.
مراقبت های بعد از برداشتن خال
از حمام کردن به مدت 24 ساعت پس از برداشتن خال با عمل جراحی خودداری کنید. در 24 ساعت اول پس از برداشتن خال از لوازم آرایشی استفاده نکنید. خالکوبی طبیعی است و با گذشت زمان محو می شود. به هیچ عنوان محل جراحی را دستکاری نکنید. برداشتن خال ها را تسریع کنید، می توانید از کرم های لایه بردار یا میکرودرم ابریژن استفاده کنید، اما از کرم ها استفاده نکنید. لایه برداری باید بعد از 1 ماه از زمان انجام تاتو انجام شود. از تابش مستقیم نور خورشید خودداری کنید و در صورت نیاز به قرار گرفتن در معرض نور خورشید، ابتدا یک کرم ترمیم کننده را به ناحیه مورد نظر بمالید، سپس کرم ضد آفتاب بزنید.
عوارض برداشتن خال
حذف لیزر عمیق تر ریشه خوبی به نظر نمی رسد. این به این دلیل است که خونریزی زیاد است و نیاز به جراحی دارد تا جای زخم در ناحیه به حداقل برسد. علاوه بر این، قبل از استفاده از لیزر، پوست مشکوک باید توسط متخصص بررسی شود. همچنین، خال های بزرگ ممکن است گزینه مناسبی برای درمان با لیزر نباشند. زیرا برداشتن کامل علامت مادرزادی در یک عمل می تواند زمان و هزینه کمتری را در مقایسه با جلسات متعدد لیزر برای بیمار به همراه داشته باشد. انرژی بالای لیزر باعث گرم شدن پوست می شود و می تواند باعث ایجاد زخم کوچکی در ناحیه مورد نظر شود، البته باید توجه داشت که این زخم به زودی بهبود می یابد. گاهی ممکن است سطح پوست در محل برداشتن خال بعد از درمان فرورفته به نظر برسد. در این موارد، درمان های دیگر مانند لیزرهای صاف کننده مانند CO2 یا لیزر اربیوم می تواند کیفیت و بافت پوست اطراف زخم را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد.
یکی از روشهای توصیه شده برای برداشتن خال از صورت یا سایر قسمتهای بدن این است که از نخ دندان برای فشار دادن ریشه خال به منظور جلوگیری از عبور خون استفاده کنید، سپس خال پر از خون شده و خشک می شود. این روش باید با احتیاط استفاده شود. اگرچه می تواند روی خال های آویزان بسیار موثر باشد، اما همچنان خطر عفونت را به همراه دارد. استفاده از بخیه می تواند پوست را بریده و باعث ایجاد زخمی بزرگتر از جراحی برای برداشتن خال روی پوست شود. قبل از پایان آن آنها نمی توانند آزمایش شوند و در نتیجه هیچ سلول غیرطبیعی یا بدخیمی تشخیص داده نمی شود.
درد یکی از شایع ترین عوارض مرتبط با برداشتن خال است. شدت درد بستگی به روش برداشتن خال دارد. به عنوان مثال، سوزاندن خال گاهی اوقات دردناکتر از تراشیدن آن است. حتی خال های کوچک بعد از برداشتن معمولاً دردناک هستند – این گونه نیستند، اما خال های بزرگتر می توانند باعث درد متوسط شوند.
هزینه برداشتن خال
یکی از مهمترین سوالات مشتریانی که به دنبال برداشتن خال هستند هزینه آن چقدر است. به طور کلی، هیچ یک از روش های حذف خال قیمت ثابتی ندارند. این بستگی به نوع خال، محل آن، روش برداشتن خال و دکتری دارد که قرار است به وی مراجعه کنید و به او اطلاع دهید. برای اطلاعات دقیق تر در رابطه با هزینه، به کلینیک فوق تخصصی دکتر قانعی مراجعه کنید.
درمان های خانگی برداشتن خال
پوست موز حاوی اسیدها و آنزیم های طبیعی مانند اسید اسولیک و اسید اسکوربیک است که به حذف خال ها کمک می کند. بگذارید پوست موز یک شب روی خال بماند. این روند را تا زمانی که خال از بین رفته است تکرار کنید.
می توانید از سیر معمولی و عصاره سیر برای حذف خال استفاده کنید. قبل از استفاده حتماً از ژله پترولیوم یا نوار برای حالت دادن به پوست اطراف خال استفاده کنید.
خواص روغن کندر به پوست اطراف خال اجازه می دهد تا سفت شود، چربی اضافی را جذب کرده و خشک شود. این روغن خال را به زخم تبدیل می کند و زخم به تدریج التیام می یابد. 1-2 قطره روغن کندر را روی خال بمالید و بگذارید خشک شود، 3-4 بار در روز این کار را تکرار کنید.
روغن بذر کتان برای بهبود بافت پوست، از بین بردن خال، لک و کک و مک استفاده می شود. این روغن حاوی اسیدهای چرب ضروری است که به التیام زخم ها کمک می کند. برای استفاده از این روش، از 2 قطره روغن دانه کتان با 2 قطره عسل ترکیب کرده و روی خال بمالید. بگذارید یک ساعت بماند و سپس با آب بشویید. این عمل را دو بار در روز برای نتیجه صحیح تکرار کنید.
آلوئه ورا یک عامل تسکین دهنده پوست است. این گیاه حاوی پلی ساکاریدها، تانن ها، آنزیم ها، ویتامین ها و مواد معدنی است که سلامت طبیعی پوست را باز می گرداند. ناحیه آسیب دیده را تمیز کنید. مقداری آلوئه ورا تازه را روی ناحیه تیره بمالید و بگذارید 30 دقیقه بماند. روغن داخلی از گیاه تازه آلوئه ورا، که می تواند به عنوان گیاه آپارتمانی نیز رشد کند.
لیمو در بسیاری از ماسک های خانگی صورت استفاده می شود. مرکبات به دلیل داشتن اسید سیتریک و ویتامین C که در از بین بردن خال ها موثر هستند، بهترین روشن کننده های پوست هستند. لیمو و کمی آب را مخلوط کنید. و آن را با پنبه روی پوست بمالید، مخصوصاً لکه ها و خال های روی پوست. این کار را هر روز انجام دهید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
سرکه سیب، یکی از بهترین داروهای خانگی برای بسیاری از بیماریها، در از بین بردن لکه های مادرزادی نیز موثر است. اسیدیته سرکه سیب خال را خشک کرده و در نهایت ناپدید می شود. با این روش، یک تکه پنبه آغشته به سرکه سیب را آغشته کرده و روی خال بگذارید. آن را با بانداژ یا نوار محکم کنید. آن را به مدت 6 تا 5 ساعت روی خال بگذارید. سپس پوست را تمیز کرده و این روش را تکرار کنید.
برگ گشنیز دارای خاصیت جمع شدگی است. هنگامی که به صورت موضعی استفاده می شود، این گیاه پوست را گرم می کند. این ویژگی منجر به این واقعیت می شود که خال به سرعت کوچک می شود و در پایان ناپدید می شود. یک چهارم فنجان برگ گشنیز را با مقدار کمی آب در مخلوط کن بریزید تا یک توده شود. روی خال بمالید و بگذارید 10 دقیقه بماند، سپس با آب بشویید، این عمل را هر روز به مدت دو هفته تکرار کنید.
پیاز سرشار از ویتامین A ، C و E است که آن را به یک آنتی اکسیدان قوی تبدیل می کند. پیاز یک محصول موثر برای مراقبت از پوست است. شاید ترکیب آب پیاز و آب سیر آخرین چیزی باشد که می خواهید. این کار را برای زیبایی پوست انجام دهید، اما باید بدانید که اگرچه سخت و بد است، اما نتیجه بسیار خوبی خواهد داشت.
روغن کرچک و جوش شیرین می توانند به طور طبیعی در از بین بردن لکه های مادرزادی مثر باشند. جوش شیرین خال را خشک می کند، در حالی که روغن کرچک به روند بهبودی کمک می کند. نصف قاشق چایخوری جوش شیرین را با سه قطره روغن کرچک مخلوط کنید. و آن را روی خال بمالید. آن را با بانداژ یا نوار بپوشانید و با آن بخوابید. این روش را هر شب تکرار کنید.
بهترین کلینیک زیبایی برداشتن خال
یکی از مهمترین کارهایی که افراد باید قبل از انجام تحقیقات انجام دهند، داشتن یک پزشک خوب است. بسیاری از مردم به مراکز معتبر اعتماد می کنند و از این مجموعه لذت می برند، اما باید توجه داشته باشید که یک پزشک خوب شما را چند قدم بالاتر از هر چیز دیگری انجام می دهد. بی شک می توان گفت دکتر قانعی، بهترین دکتر این عصر می باشند.
اگر به دنبال معتبرترین و بهترین مرکز درمان خال در تهران هستید ما مطب زیبایی دکتر قانعی را به شما معرفی خواهیم کرد. ما با استفاده از جدیدترین و به روز ترین روشها برای برداشتن خال اقدام می کنیم.
کلینیک زیبایی دکتر قانعی به عنوان بهترین مرکز برداشتن خال در تهران، کلیه خدمات مربوط به زیبایی پوست و مو را زیر نظر پزشکان متخصص و کادر مجرب با افتخار انجام می دهد. پس از بازدید از این عمل و دریافت مشاوره پزشکی رایگان، می توانید از روند درمان خود مراقبت کرده و از تخفیف سایر خدمات کلینیک زیبایی دکتر قانعی استفاده کنید.
کلینیک پوست و مو، زیبایى و لیزر، خال دکتر قانعى، یکى از بهترین و مجهزترین مراکز لیزر پوست و زیبایى و تناسب اندام در غرب تهران (بلوار مرزداران) مىباشد. در این مرکز، عرضه خدمات تشخیصى-درمانى تخصصى پوست و مو، تزریق بوتاکس، زیبایى و لیزر و همینطور خدمات برداشتن خال و لاغرى و تناسب اندام با بالاترین سطح کیفیت به هموطنان عزیز عرضه مىشود.