” خجالت کشیدن از چاقی ” اخیراْ توجهات بسیاری را متوجه خود کرده است. ما نیز قبلاْ در مقالات چای سبز و درمان چاقی و سرکه سیب و درمان چاقی راهکار هایی را برای درمان چاقی با استفاده از مواد طبیعی ارائه کردیم و در این مقاله به عواقب منفی خجالت کشیدن از چاقی میپردازیم.
برخی معتقدند انتقاد از چاق بودن افراد آنها را برای کاهش وزن ترغیب خواهد کرد. درصورتیکه طبق تحقیقات صورت گرفته در دانشگاه پنسیلوانیا، این کار,عواقب منفی زیادی دارد.
مطالعات منتشر شده در مجله “obesity” (چاقی) در سال 2017، نشان میدهد که افراد چاقی که نسبت به اضافه وزن خود تعصب دارند، بیش از افرادی که وزن آنها مورد انتقاد قرار نمیگیرد، در خطر ابتلا به سندرم متابولیک قرار دارند. محققان بر روی 159 زن آفریقایی-آمریکایی بین 21 تا 65 ساله که در طی یک بازه یک ساله برای کاهش وزن تلاش میکردهاند، تحقیقاتی صورت دادهاند. نمونه خون، وزن و قد، چاقی مفرط و ارزیابی افسردگی در هر مورد، بررسی شد.
پس از آنالیز دادهها و طبقهبندی شرکتکنندگان براساس بالا یا پایین بودن میزان تعصب به اضافه وزن، محققان دریافتند آن دسته از افراد با درجه بالای چاقی، 3 برابر بیشتر در خطر ابتلا به سندروم متابولیک قرار دارند. این گروه همچنین در مقایسه با گروهی که درجه چاقی کمتری دارند، 6 برابر بیشتر در معرض ابتلا به تریگلیسیرید بالا هستند.
محققان، اما براساس مکانیزمهای بدست آمده از این نتایج، تنها امکان گمانهزنی دارند. پژوهشگران میگویند که احتمالاً افراد چاق تمایل شدیدی به پرخوری دارند و از انجام فعالیتهای فیزیکی گریزانند، اما همچنین اذعان میدارند که برای کشف نتیجه واقعی این رخداد لازم است تحقیقات بیشتری صورت گیرد.
بدون در نظر گرفتن علل این اتفاق، آنها لازم بود تا از مردم بخواهند در استفاده از کلماتی چون اضافه وزن و چاقی مفرط دقت و حساسیت بخرج دهند. دکتر ربکا پیِرل، سرپرست محققان میگوید: «بیاحترامی به دیگران به دلیل وزن بالاو نهادینه کردن خجالت و حس گناه، اگر در انسان درونی شود، ممکن است به سلامت فیزیکی و ذهنی افراد دارای اضافه وزن آسیب بزند. ما نیز همانند متخصصان سلامت میتوانیم بر ضد کلیشههای منفی و درونیشده حرکت کنیم و فاکتورهای پیچیده بیولوژیکی و محیطی را که با چاقی مفرط مرتبطند، به چنین بیمارانی بشناسانیم و استراتژیهایی ملموس و واقعی را برای کمک به مدیریت وزن و افزایش سلامتی را در اختیار آنها قرار دهیم.»
سلام. آیا برای افراد سن بالا هم رفع چاقی موضعی را پیشنهاد می کنید؟
سلام، بله حتماً، چاقیهاى موضعى و عمومى بخصوص در سنین بالا احتمال بروز عوارض و بیماریهاى جدى مانند دیابت، فشارخون، انواع سرطان و…..رابه شدت افزایش میدهد، اگرمنظورتان، مقایسه موفقیت درمان در سنین بالا نسبت به جوانترهاست ؛ این موضوع بیش از سن وسال ، به توده عضلانى وعملکرد عضلات فردبستگى داره، چه بسا جوانانى که به علت نداشتن تحرک، عضلات کوچک و ضعیف دارند و چه بسا افراد مسن که توده بزرگ و سالم عضلانى دارند؛ دستگاه exillis انرژى ذخیره شده در بافت چربى را آزاد میکند، براى اینکه این کالرى اضافى بسوزد و به عبارت دیگر فرد از شر چربیهاى ناخواسته خلاص شود؛ بیش ازهر چیز دیگر در بدن ، به عضلات سالم نیازاست.
سلام
تازمانیکه سیستم سوخت وساز بدن درست کاربکند،روشهای درمان چاقی موضعی مؤثرهستند