در این مقاله ما به بررسی ارتباط اضافه وزن با خطر ابتلا به سرطان میپردازیم ، پس با کلینیک زیبایی دکتر قانعی همراه باشید :

بر اساس تحقیقات مؤسسه جهانی سرطان، چاقی می تواند زمینه ساز ١٠ نوع سرطان باشد.

محققان دانشگاه منچستر در بریتانیا به این نتیجه رسیدند که افزایش قابل توجه وزن در سنین بزرگسالی خطر ابتلا به سرطان های مرتبط با چاقی را – ۵٠ درصد در مردان و ١٧ درصد در زنان – بالا می برد. این داده ها حاصل مطالعاتی است که بر روی گروهی بالغ بر ٢٨٩ هزار زن و مرد آمریکایی صورت گرفت.

در وهله نخست محققان شاخص توده بدنی (BMI) هر یک از این افراد را در بازه سنی ١٨ تا ۶۵ سالگی مشخص کردند. سپس این اطلاعات با نرخ ابتلا به سرطان در سنین ۶۵ تا ٨٠ سالگی قیاس شد. در این میان ٩۴٠٠ زن و ۵۵٠٠ مرد بالای ۶۵ سال با سرطان های مرتبط با چاقی دست و پنجه نرم می کردند.

خطر ابتلا به سرطان در افرادی با بیشترین افزایش در شاخص توده بدنیشان (BMI) حداکثر بود. به عنوان مثال مردانی که شاخص توده بدنیشان (BMI) از رقم ٢٢ به ٢٧ رسیده بود، نسبت به مردانی که شاخص توده بدنیشان (BMI) ثابت، بدون تغییر و سالم بود، ۵٠ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار داشتند. بانوان در وضعیت بهتری به سر می برند؛ افرادی که شاخص توده بدنیشان (BMI) از رقم ٢٣ به ٣٢ رسیده بود، نسبت به کسانی که شاخص توده بدنیشان (BMI) ثابت، بدون تغییر و سالم بود، ١٧ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار داشتند.

اهمیت ورزش و فعالیت بدنی در جلوگیری از جنون و روان پریشی

پروفسور حنا لنون، مؤلف ارشد و دستیار پژوهش دانشگاه منچستر می گوید؛ این مطالعات نشان می دهد که فرد می بایست در تمام دوران زندگی خود نگران اضافه وزن خود باشد و از اهمیت بسیار آن غافل نشود؛ این پژوهش تصویری واضح از ارتباط میان شاخص توده بدنی (BMI) در تمام سال های عمر و خطر ابتلا به سرطان در پیش چشمانتان ترسیم می کند.پس اگر مبتلا به اضافه وزن هستید ، حتما نسبت به درمان چاقی اقدام کنید و حتی می توانید از روش هایی برای لاغری موضعی استفاده کنید .

لازم به ذکر است دست اندرکاران این پژوهش یافته های خود را در کنفرانس مؤسسه تحقیقاتی ملی سرطان ارائه کردند. این کنفرانس در نوامبر ٢٠١۶ در لیورپول انگلیس برگزار شد.